Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ballad om en Nemo


en Nemo rider om hösten
i stormar på ett blad
följer i fallet den vägen
som håller hans hjärta glad

en Nemo landar i vatten
han drunknar som en granit
det är ner som lockar
därför ska han dit

en Nemo ligger i djupet
som drucken - som i ett rus
som död i det eviga mörkret
som sövd i sjöjungfruljus




Fri vers av Håkan Eklund
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-13 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund