Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag inte själv förmår


ge mig något att hålla i
när jag själv rör upp stormar som blåser iväg med mig

ge mig din varma famn
när jag gör allt för att du inte ska vilja hålla om mig

ge mig ditt perspektiv
när jag bara ser hat och fördömande i allt jag möter

ge mig ditt ljus
när jag låst in mig bakom tjocka dörrar av mörker

säg mig att du ser
säg mig att du tror
säg mig att du stannar

just nu




Fri vers av Karl den store
Läst 472 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-13 14:05



Bookmark and Share


  firefire
ja denna var stark och precis vad man behöver från någon annan ibland när man inte riktigt orkar själv..fint skrivet av dig!
2011-03-17

  Katinka VIP
Jättefin text, flyter fram.
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store