Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarisol VII

På andra sidan vägen
skiner solen så vackert
här är lätt att ta sig över -
aiijj ooiijjj bang bong iii
högmod går före fall!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 14:22

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Får man rekommendera skor med rejäla stift över hela sulorna? Mycket bra i det här underlaget!
2011-02-13

    papillon
Tyska hoppet i gruppering??? Akta dig, akta dig!!!
2011-02-13

  Arja Söderfeldt
Hoppas att du inte gjorde dig illa!
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP