Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din doft

Med varsamma händer vidrör jag gropen efter dig i kudden.

Din doft berusar och förtrollar mig.

Den letar sig in i mig. Den stannar i mig.

Den finns med mig, liksom du finns med mig.

I dröm, i vakenhet.

Allt som är jag, är du.

Allt som jag gör, gör du. För du har lämnat din doft i mig.




Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-13 19:22



Bookmark and Share


  Blåbäret
så efterlämnar man sig och blir bevarad med kärlek
2011-03-17

    ej medlem längre
Ja denna var vackert textat!
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist