Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter utopierna

dina varma andetag
som min enda tanke
i denna värld
som tröst




Fri vers av Peter Palm
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker om den här tröstdikten.
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Palm
Peter Palm