Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Stalkerflickas hemligheter

Tittar... Tittar... Tittar...

Ser du mig?

Ser du att jag tittar på dig?

 

Vaken... länge...

Det känns bra att inte sova

Det känns bra när alla sover utom jag

 

I ett eget litet rum i en egen liten värld är alla precis så långt borta som jag vill att de ska vara.

 

Och du kan se att jag tittar för i min egna lilla värld så vill du se.

I min egna lilla värld tittar du också.

 

 

I mitt egna lilla rum, i min egna lilla värld är jag inte den lilla stalkerflickan som kan se dig utan att du någonsin får veta.

Utan att du någonsin får veta vem jag är.




Övriga genrer av pyre
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-14 02:19



Bookmark and Share


  F.
Spännande, tyckte om den här!
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre