Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag

Hjärtan jag sänder, flger
över allt,
hjärtan jag sänder kommer
in över allt.

Önskar alla en underbar dag
som ger ro och glädje
på alla hjärtans dag

En ros till dig, en kram och ett
hjärta ger hopp, tro och
näring för en bättre värld.

Stannar upp, låter tanken snurra.
Vindarna viskar mitt namn, viskar
kärlekens djupa namn, så
mitt hjärta öppnas
och skjuter ut små hjärtan
över allt.




Fri vers av Filosofen2
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-14 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2