Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu abdikerar jag från mig själv

Usch, varför fattar du inte?
Sluta snurra så!
Jag abdikerar från denna kropp!

Hur skulle det vara om jag
kunde byta hjärna?
Hur skulle det vara om jag kunde byta kön?


Hjärnan älskar jag!
Den kvinna jag är älskar jag
men mina snurriga tanke
får hela mig i spinn.

JAG ABDIKERAR!!!!

Gråt inte, du måste
förstå.

Jag älskar dig, men inte dina
snurriga tankar.
Det är så svårt att inte
kunna få dig att förstå.

JAG ABDIKERAR NU!!!




Fri vers av Filosofen2
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-14 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte ska du abdikera inte!!!!
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2