Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Take me to your heaven*




Älskade

väck mig till en

ny morgondag

med ord och smekningar

som stannar kvar

med all den hetta

som du har


låt mig flyga

om och om igen

se mig, hör mig

så ska jag ge

min lust och mer därtill

för jag vet ju

att också du

längtar och vill!





















Fri vers av Junitvillingen
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-14 19:11



Bookmark and Share


  Järnkatten
Mmmm, ljuvlig! Det är inte mycket som slår morgontimmans erotik...
2011-02-17

  ULJO
Vilken passion
2011-02-15

  Ninananonia VIP
Vacker, vacker :)
2011-02-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackra rader. =)
2011-02-14

    ej medlem längre
Ah...först ut att läsa!!! Och vilken underbar text
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen