Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från dröm till verklighet.

Stormen rasar ute, hör hur
det dånar precis utanför
mitt fönster.

Vargtimman med de
tysta ljuden, når snart
sin kulmen och går sakta
in i en ny dag, som bär
nya färger och nyanser
med sig.

Dröm blir verklighet,
då tanken snurrar in i en
annan dimenssion. Tiden
går fort, då lycka
utspelar sig och plockar
fram amors pilar.

Dånet når mina öron, så
jag inte kan sova,
så täcket får skydda
min nakna hud.

På fyra ben du springer,
med nos, öron och ögon som
söker bus. Svansen vet du
ej den tillhör dig. Jagar den natt
som dag, tills du ser den
stannar kvar. Lilla du,
min kudde, du gillar bra.
Kura ihop dig
i min hand, låt min trygga
famn bli din.

Drömmer om en man, som
söker mig i hamn. Aldrig jag
släpper denna dröm.
Trots du är en figur jag kär
och galen ändå.
År efter år jag suktat efter mer,
men kan jag få det?

Vet att fantasi är fantasi, men
jag vill drömma om så bara
för en sekund.

Tanken slår mig ofta, finner en
värme från en vän, jag inte kan
förklara. Tanke om och om igen'
fångar mig i en virvelvind. Ord du
viskar, sätter mig i brand,
ler och känner du finns så nära nu.

Går ut, men var är du?
Jag sakta går mot hav och strand,
formar min stund då kaffe når min mun.
Solen smeker ömt min kind, kan det vara
mer underbart... Sluter mina ögon, ser en
figur ler och ser just dig...

Vill inte vakna, då jag
återkommer tillbaka i min
verklighet.

Sakta jag vandrar genom stan,
medan drömmen stannar kvar.
Sorgsen över saknad, då drömmen
sakta blir till dag, men vet då jag
somnat om, så kommer du
till mig om igen.




Fri vers av Filosofen2
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-15 04:20



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Drömlikt
vackert
naken längtan
bokmärker
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2