Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Piece of my heart.


Inspirerad av vått och ett köttätande br0.osk.

France 2 am
Come on!
Come on!
Come on! Ropar dem.

Älskling, tror du inte jag har koll?

Pojkarna ber mig.

Ta en liten bit av mitt hjärta.

Okej då, svarar jag.
Jag har ju trots allt sett dem rota i ett lammhjärta.
Gott.

När du håller det tätt slår det lite läskigt.

bankbankbank bankbank bankbankboom

Känns det bra?

KlingKlingKlangKlung!

(oregelbundna verb)
På spåret!

Tuff! Tuff!
det är jag!!!
Come on!
Come on!
Come on!
Ta en liten bit av mitt hjärta.
jag är bedövad av din grymhet.

Du har det.
Zürich 5 pm




Fri vers av Mess
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-15 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mess
Mess