Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap- och kärlek

Hand i hand går dessa begrepp
ihop, eftersom det handlar om
ärlighet, öppenhet, nakenhet
och mycket skratt.

Våga gråta
våga skratta
våga prata
våga lyssna
våga älska'
våga visa
våga ge

Om en vän har problem
lyssna, få den att
inse problemet ligger
i dens egen svär.

Våga vara
våga visa empati
våga säga ifrån
våga ställa krav
våga ta
våga ge
våga se
våga erkänna
våga vara totalt naken

Sorg kan vara svårt
för den drabbade
som älskat den som
gick bort.

Våga ge en kram
våga säga att du är ledsen
våga fråga hur det är
våga ta steget
våga visa du bryr dig
våga vara med den sörgande
våga lyssna
våga ta tårar
våga trösta
våg ge ett hjärta
våga bara vara tyst

Ibland kan en långvarig
vänskap mellan
man och kvinna leda
till kärlek

Våga ta steget
våga säga
våga visa
våga tro
våga älska
våga älska med varann
våga skratta och bara vara
våga ta varann på allvar
våga vårda kärleken
våga tappa greppet
våga dra upp och trösta
våga visa sin nakenhet
våga säga kärlek
våga visa kärlek
Våga vara allvarlig
våga öppna hjärtat
våga släppa in
våga njuta av varann
våga våga våga våga




Fri vers av Filosofen2
Läst 655 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-15 19:07



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra talat.
Mycket angelägen dikt!
2011-04-11

  VampyrÄngel
Mycket bra!!
2011-02-16

  Niara
så sant
2011-02-15

  Nikolai Jungsin VIP
så rätt och så vackert beskrivet
bokmärker
2011-02-15

    AA VIP
Det är så sant det du skriver, det gäller att våga ta steget....AA
2011-02-15

    ej medlem längre
Våga...det är DU!!!
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2