Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är inatt...

måste
medge
att jag
känner mig
ensam
i allt
det jag
blivit

så snälla
tryck inte
undan
låt mig
komma in
gömma
stunden

att orden
gör tankar
hårda
gör inte
natten
kall

att jag
fryser
och stelnar
i det
jag är
måste jag
medge

inatt




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 807 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2011-02-15 20:16



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så vackert
2021-12-13

  sommarmoln
Underbart verkligen...och mkt förstärkande med uppläsningen...
2012-12-30

  Veronic@
kort & vackert
2011-02-25

  Linda Gustafsson
Vackert.
Den smärtar till, beror!
2011-02-17

  M_Franke
Jättefint, träffade mig som en pil i hjärtat, berörande
2011-02-17

  filosofian
Väldigt vacker!
2011-02-17

    svarta ängeln
Berörande *vackert*
2011-02-17

    Ken Cassel
Bra skriftat, vännen!
:)

Mvh

Ken
2011-02-17

  Linda CH VIP
Mycket rörande och djupt. Applåder!
2011-02-17

  Fru Intighet
Så fint,
du är så duktig.

Lyssnade och läste samtidigt,
fint.
2011-02-15

  Ex¤animo
ensamhet föder många känslor och tankar...
2011-02-15

  wayward - taiga
vad bra!
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric