Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskros

Röda tankar fyllda av
smärta ekar i den sinnliga
delen i mitt hjärta.

Änglar dansar sin impulsiva
dans med rakblad över huden;
som så brännhet är…

… självdestruktiva färger
brinner i elakt flatskratt.

Maskrosorna växer återigen
upp till fjärilar i ditt hår!

Medicinen du äter glittrar
som en sexuell orgasm…

… tårar så kärleksfulla brinner i
hjärtat till avgrunden i din buk.

Kreativa tendenser av kramar ger
dig panik av glädjetårar!

Paranoida tankar får blodet att
koka likt en orkidé som går i blom.

Du bubblar som skakad Coca-Cola.

Psykavdelningen har bdsm
säng, för dig min vän…

… där skär de upp och
delar dina tårar!

Där kramar de blodet och
ställer in musikens takt.

Där gör de dig lekfullt monoton
och eftertryckligt deltagande.

Ditt analyserande sinne sprängs
och det som återstår, är ett
maskrosbarn som;

kommit ur tiden.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-15 20:40



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Lätt åldrat minne av tonårsäventyr, återupplevt med de sexuella inslagen som kväver mer och mer för att kännas. Genomför övenenskommna övergrepp. Minoriteternas vilsenhet och viljan att bestraffas för att inte kunna vara som de andra.

Språket är vardagligt och varierat med oväntade symboliker.
2011-02-18

    ej medlem längre
Hm, svårt att skriva en kommentar till den här men jag måste säga att jag gillade den. Man får en bild framför sig. BRA!
2011-02-15

    svarta ängeln
F*n va bra!
Gillllllllllllllar.
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren