Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag bestämt mig

Jag är en dataholic
inte mitt fel, jag är ett offer
du rår för alltihop, är där hela tiden

Bestämde mig för att sluta
idag
lägga ner
ta tag i mitt andra liv

Tvätten
städningen
handla
huset
soporna
...


Går in i sovrummet för att ta sänkläderna
sneglar på datorn
\"blinkar det inte?\"
Stålsätter mig och river ur sängen
kastar in tvätten på golvet i tvättstugan

rusar till datorn

lägger en patiens
det kan ju komma ett meddelande

struntar i tvätten och tar soporna istället
sorterar
bär ut i garaget
lyssnar
\"hördes inte ett blip?\"
rusar in


Struntar i soporna
viktigare att handla
börjar med listan
\"jag tror att du är speciell\"
gör den på datorn istället
lättare att ändra då

sitter och stirrar en stund
\"speciell, speciell, speciell\"
måste äta lite
vrider upp högtalarvolymen
tittar ut genom fönstret
solen skiner idag
retas

skiten strålar emot mig i solljuset
städa först...
skrivbordet måste röjas
flyttar lite på bildskärmarna
lägger en patiens till
glömde skriva ut inköpslistan
börjar om

Vi sa att idag skulle det ske
idag skulle vi göra våra måsten

börjar bli mörkt ute

snubblar över dammsugaren
när jag går mot det tomma kylskåpet
tittar in i tvättstugan
soporna är borta, de står i garaget
tvätten ligger kvar på golvet

men i morgon
då jäklar




Övriga genrer av Sören
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-12-13 12:07



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket bra
den är rolig
värd en klarfemma
2005-12-13

  yoyyo
*skrattar*
skit bra
och de där känner man igen
"imorgon"
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören