Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vara kär och undra om den andra känner likadant


Amore

Ser dig varje dag på jobbet
Du ler brett varje gång vi ses så det känns som solen skiner inombords
Får mig att känna mig toppen även när livet är lite tungt
och gladare när jag är jätteglad
Undrar, längtar efter att veta om du känner likadant
om vibbarna jag får och dem varma blickarna från dig
är ett tecken på att du gillar mig mer än kanske bara en vän
Undrar och vet inte hur jag ska fråga
om det kommer göra vår vänskap svår att behålla om jag gissar fel
Men fantastiskt om det skulle vara rätt
Att kunna ta dig i min famn och skratta djupt tillsammans och känna
här är min plats bredvid dig, där våra ögon möts
och kärleken lyser med värme
Måste säga nånting nån dag, bara för att veta, inte missa chansen
på nåt så fantastiskt som att kanske bli din partner
och se dig i ögonen och säga jag älskar dig och få samma svar tillbaks




Fri vers (Fri form) av Azaleth
Läst 457 gånger
Publicerad 2011-02-15 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Azaleth