Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja.



Det är brandgult vissa dagar.

Andra så väntar man lite blått och grönt.


här och där små röda stänk.

Jag önskar att blicken kunde födas ut ur
självaste regnbågen och att man
höjde den så där frimodigt och självklart som en
luftballong som stiger.

Man måste bara våga måla segelduken och stiga in i korgen.

Jag ska göra det en dag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-15 21:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Harrlitt om att våga
och se och vara färgrik
2011-02-19

    Max Poisé
Färg är livet!

Gillade detta Yrre, snyggt som fan!
2011-02-15

  Känslovarm
Så. Vacker. Bokmärker!
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP