Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄRA VÄNNER! DET ÄR SÅ TYDLIGT ATT VÅREN ÄR PÅ GÅNG NÄR MAN SER KATTER SOM VILAR PÅ GRENAR. KOLLA... KATTER ÄR TILLBAKA! VÅREN ÄR HÄR!!!


Flygande katter

En säker vårtecken
är katter som kom hem
från främmande länder.
De är jätte trötta
och dödlig utmattade
men inte ensamma.

De väcker oss
rakt mitt i natten
med störande mjau -
denna rock-n-roll sången,
påminner
att våren är inte lång borta.

Och om inte de
vem skulle ha berättat för oss
att det är dags att falla i kärlek.
Vem skulle ha sagt
att det är äntligen dags
att älska.

Vi alla är här för att bara vara
och bara leva...
och går genom livet
och hinna att uppleva
den vackraste vårtecken
är flygande katter.

16.02.2011




Fri vers (Fri form) av Julianna Strandberg VIP
Läst 581 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-02-16 10:13



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Så fantastiskt härligt skrivet
2011-05-21

  Ola Rydberg
Härligt udda
2011-02-18

  Aftonvännen
Det vet inte ens själva hur de kommit dit. De bara utgår där ifrån, ser det som att de alltid varit där, och att det är självklart att det är så.
2011-02-18

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så underbart härligt skriftat..:)
2011-02-16

  Linda CH VIP
Mjau, vad fint!
2011-02-16

  Bibbi VIP
Underbar.
2011-02-16

  PPQ
fantastisk:D
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP