Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till lycka!!!!!!

Ser på tv2 "Jakten på lycka"

Kan det verkligen vara så att man finner lycka genom att bli muslim?
Fem st deltagare är med och ska prova under tre veckor att just vara muslimer.

De får inte dricka alkohol, kvinnor måste täcka hela sina kroppar, för det är slampigt att gå med jeans och tröja.
Sharialagarna är de som dessa människor ska lyda under...

Ja, tror man på det att man får stena kvinnor till döds,
hänga homosexuella, förbjuda egen tanke, påtvinga attityder som inte existerar i ett europeiskt land, ja då passar ju denna lag för den personen...

Hur kan man vara tillsammans med en man som följer sina föräldrars ord till punkt och prickar? En av deltagarna är tillsammans med en muslimsk man, men hans familj avskyr henne, för hon inte snällt blir som dem?

Såg en liten snutt av nästa program, satte händerna för munnen och började nästan gråta... Usch för detta hemska, varför ger man sig i lag med sånt?
Den homosexuella mannen knäcktes och satt vid en grav, men jag vet inte varför.....

Tyckte det var bra att se, för med en dokumentär om hur det verkligen fungerar så inser jag att detta att ha en lag som säger att den SVENSKA lagen inte ska följas trots man väljer att bo här, ger rädsla, för då inser jag att det kvittar vilka lagar vi stiftar, så kommer ändå aldrig muslimer med Sharia-lagar att finna detta som en rätt utväg....




Fri vers av Filosofen2
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-16 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2