http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här låten vill jag att du lyssnar på. Den är till dig.

http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk




Till min bästa vän.

Underbar!

Du är så underbar min vän.

Jag undrar om du vet hur underbar du är.

Ja, för ingen är som du.

Du är duktig på miljoner saker.

Nej, ingen är som du min vän.

Jag älskar ditt skratt.

Ja, jag älskar att skratta med dig i timmar.

Jag älskar alla dina och mina påhitt.

Jag älskar din humor.

Jag älskar när du tar hand om mig.

Jag älskar när du tröstar mig när jag är nere.

Jag älskar att se dig bli glad, när jag tröstar dig.

Jag älskar att höra dig glad, när jag peppar dig.

Jag älskar att bara vara tillsammans med dig.

Och jag älskar, att du tycker om mig för den jag är.

Ja, jag älskar allt som är du.

Bara för att du är du.

Du gör mig så lycklig.

Du är så underbar.

Precis som du är.

Ja, jag vill att du ska veta det.

Ja, att du är så himla underbar!




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 806 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-02-16 19:17



Bookmark and Share


  drover
Precis så är det, underbart, bokmärkt!
2011-11-10

    ej medlem längre
Harrlitt igen! :-D
2011-02-19

  Julio VIP
Så bra, så mäktigt^
2011-02-17

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-02-17

  Let it go VIP
vackra ord som får mig att längta efter en sådan vän, men det är få förunnat att få ha en så fin vän som du beskriver
2011-02-17

  Svartsilver
en så vacker dikt!
2011-02-17

  Lena Själsöga Keijser
dina ord är en porlande kärleksbäck - källflöde
2011-02-16

  Ari Viklund
kan nu höra - just till mig
guds röst - här i paradis
sjunga mjukt - dessa ord
2011-02-16

  AgnesP
Vilken fin text. Man blir så glad av läsa det du skriver.
2011-02-16

  M.A.J.R
Helt och hållet enastående =) Fin text!
2011-02-16

    ADI Nehlin
fin, fin..
2011-02-16

  prinscess VIP
väldigt vackert skrivet och låten var väldigt vacker
kanonbra
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP