Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap-och kärlek har med eran hjälp hamnat i lästoppen....


Tack

SÅ LYCKLIG ATT EN SÅ VACKER TEXT FICK KOMMA TILL TALS....





TACK!!!!!




Fri vers av Filosofen2
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-16 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2