Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lovar inte men jag viskar ömt i ditt öra om framtiden

ibland när jag blundar känner jag
hur din hand sakta letar
inte efter att just finna
utan för att visa vägen

ibland så när jag inte riktigt vet
åt vilket håll jag ska gå
då lägger jag handen på hjärtat
inte för att det gör ont
utan känna att du är där

för om du är där när jag ramlar
fumlar med livet
håller mig flytande

så kommer vi stå stadigt
även om det blåser ibland

 




Fri vers av ia VIP
Läst 675 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-16 23:49



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Den personen dikten talar om, låter som någon värd att hålla fast vid. Hoppas han/hon får det höra en dag.
2011-04-24

  F.
Åh, du är så duktig Ia!
2011-02-17

    ej medlem längre
mmm...beautiful
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP