Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kents sång Utan dina andetag har totalt uppslukat mig.


Utan dina andetag

Gick in på youtube och sökte musik. Rätt som det var fann jag Utan dina andetag....

Lyssnade genom alla verssionerna de har, samt sjöng med...
Jag tror att min fb är full av Utan din luft...

Den sången har så många olika betydelser, beroende på var man är i livet.

Läste att det är Kents mest omtyckta sång.

Tänk att man kan älska någon så djupt att man finner just dessa orden. Det får mig att rysa.....

"Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor..."

Just de orden beskriver den känslan att våga vara sårbar

Jag tänker på min dotter, då hon växte under mitt bröst, sen hela vår resa.






I morgon min älskade dotter
får jag åter igen se
dina vackra ögon tindra
innan du ger mig en varm
kram och sägaer:
"Mamma, kom".

Vi skrattar, busar
gosar och pratar
innan det är dags att
sova...

Jag kan inte ens gå utan din luft
i mina lungor

Älskar dig så mycket
vill ge dig allt.
Lilla Tajsa ligger
här och väntar på
"Lillmatte", som
kommer att jubla

Välkommen hem





Fri vers av Filosofen2
Läst 555 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2