Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Assange

Jag är nästan aldrig rädd för någonting
bara för att bli galen
Inte nu, men någon gång senare
(idag)



Du är nästan alltid rädd för någonting
Din röst har fått en skarv
där all världens skräckscenarier tränger in

Det är svårt att tala med en rädd människa
Det finns liksom ingenting att landa i



Människorna är rädda för information
Rädda för sina egna ord
Informationsguden försvarar sin ledarplats
med vässat vacuumfejs

Det är svårt att tala med en maktgalen människa
Det finns liksom ingenting att landa i



"Den dagen rädslan försvann
Det var en fin dag"
Amen

Sen blev det i för sig inget mer gjort




Fri vers av Tess the mess
Läst 566 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-17 00:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De som har något att dölja är rädda.
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tess the mess
Tess the mess