Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen är ju dum i huvudet

Det här är till dig, Morgonen

Du är ju dum i huvudet, Morgonen!
Du har äcklig andedräkt och ditt lakan har slingrat mig till mumielik
Hur hade du tänkt att jag ska kunna andas, Morgonen?
Eller vill du göra dig av med mig kanske?

Jag tycker inte alls om dig, Morgonen
Igår då sa du "att om du bara får sova några timmar
så möts vi och då lovar jag att allt kommer kännas bättre!"
DU LJÖG, MORGONEN

Du försöker göra dig till, Morgonen
med nymalet kaffe och hembakt bröd
men MIG LURAR DU INTE
Det var JAG som malde kaffet och bakade brödet
Dessutom brände jag mig på kaffet
och brödet smakade lågkonjunktur

Du är försenad, Morgonen,
Jag hade tänkt gå upp i en god morgontid men nu är det inte längre en god morgontid, Morgonen, det är en dålig morgontid!
Du är försenad
ovälkommen
och dum i huvudet!

Säg till Dagen att bete sig lite mer sofistikerat är du snäll
annars kan ni båda dra åt helvete!




Fri vers av Tess the mess
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-17 10:43



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Hallå...tror att min morgon är ännu sämre än din *ler*
2011-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Morgonen som är så mild och öm...
Eller var det natten...?
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Tess the mess
Tess the mess