Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyrannen hittar alltid hjärtat



Du kärlekstörstande tyrann
du rider mina känslor
sätter verkligheten i brand
Du enväldige du
här är jag blottad
Du har mina tankar i kontroll
sanslöst förtvinade
sorgbunden och lidande
Så viljesvag som älskare
fallande med dig
och tiden flyter sin gång

Så tragiskt vore all dess tid
Att du hänför och är till hands
Jag önskar tyst ibland
att du inte fanns

Kärlek för mig till dessa dystra dagar
stannar upp i ingenstans






Fri vers av mamma08
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-17 22:41



Bookmark and Share


  F.
Vemodig. Kryper nära och berör.
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08