Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orklös

Smutsiga nålar skär igenom mitt inre,

demolerar..

infekterar

allt i sin väg



orklös att kämpa emot

sjunker jag sakta

ner mot botten



svarta moln dödar ljuset...




Fri vers av wiicca
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-18 08:04



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Kontrasten mellan fina nålar som sticker och ordet demolerar spänner upp en tankerymd som konstigt nog imploderar och blir ett fritt fall. Bilden till, en vacker samklang i svärtan.
2011-02-18

  Ola Rydberg
Svart och bra
gillade speciellt
introt

( Smutsiga nålar skär genom mitt inre)
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca