Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktatorn

lilla gumman du klarar ingenting
världen är min
hysteri är irritation
och du har yrat nog
över ensamrätten jag just tog
här råder ingen demokrati
revolt slås ned med ord
så jag kan sitta kvar på min tron
/Diktatorn




Fri vers av neing
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-18 10:42



Bookmark and Share


  Henrik Sjöberg
intensiv text, väcker tankar...
Bra!
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

neing
neing