Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kom försent

Jag kom försent till er kärleksfest
Glasen var tömda
Faten tomma
Såsom era ord

Ni lyckades få mig att tro
att jag var bjuden

Ni ger mig avstötande blickar
Undrar vad jag gör här?
Tror hon
Tror
Hon
Verkligen
att hon är en av oss?

Det ska inte hända igen.




Fri vers av Vimmel
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-18 13:06



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Jobbig känsla...
2014-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel