Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förra söndagen flyttade en ny familjemedlem hem till oss... Hon heter Tajsa, är åtta veckor, går på fyra ben och säger mjao...


Lillmattes kärlek till Tajsa, som hon önskade av Tomten

Tryggt du vilar
på min arm,
trots jag inte
är så stor,
så finns jag för dig

Mamma, älskar oss,
låter sin värme
spridas.
Du följer
mina steg..

Vi stannar alltid
med dig, aldrig
dig svika.

Mat och kärlek
får dig att känna
vi finns lilla
knyttet.

Bebis du nu är,
sånger vi sjunger
lyssnar du på.
Allt som rör sig leker
du med.
Världen nu är trygg
och mjuk.

Älskar dig lilla
kisen nu och för alltid.




Fri vers av Filosofen2
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-18 14:34



Bookmark and Share


  SandraEriksson
fint :)
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2