Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skulle vilja ha en dialog med Er !


Berätta för oss - Ni 80-talister !

I den här skriften vänder jag mig främst till personer födda på 1980-talet , det är, nämligen, ni, som är på karriärstegen och klättrar nu, ni börjar få ansvar, avancera o s v . Tillsammans med de tidiga 90-talisterna och 70-talisterna är det Ni som ska bygga upp framtidens Sverige !

Jag har några frågor till Er :

Vad har ni för samhällssystem som ideal ?

Ska vi överge blandekonomin ?

Tror Ni att det genomkommersialiserade samhället är den rätta vägen ?

Ska vi ha någon statlig företagsamhet överhuvudtaget ?

Ska SAP bli ett helt borgerligt parti för att ni ska rösta på dem ?

Är Vänstern föråldrad ?

Svara under rubriken kommentarer under denna skrift . Jag skulle bli jätteglad om ni svarar, så många som möjligt , och, denna gång, framför allt personer födda på 1980-talet !

----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 15:58



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Samtidigt är ju , i alla fall Grundskolan en mycket speciell miljö eftersom den, i princip, är obligatorisk, inte frivillig , dvs en del elever skulle inte vara där om de inte varit tvungna. Numera har ju detta, till viss del, satts ur spel pga det ökande skolket.....
2011-05-21

  Mats Henricson
Kort debatt det här, fler åttiotalister kan väl höja sina röster, det vore kul !
2011-02-19

  Mats Henricson
Precis rätt om skolan, Minardo ! Och denna vilsenhet avspeglar sig ju hos många 80-talister , nu när vuxenlivet är ett faktum !
2011-02-18

  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre har Minardo rätt i sin analys.
2011-02-18

  Larz Gustafsson VIP
ÄR inte SAP ett helt borgerligt parti?
2011-02-18

    ej medlem längre
Skolan är ju knappast ett isolerat fenomen i ett samhälle. Den är ju del av samma helhet, som allting annat. Och man kan inte tro att ett helt decennium av besparingsmodeller inte ska få konsekvenser, så också i skolan. Barn är människor under konstruktion, och får man inte vägledning som barn blir man ju vilsen.
2011-02-18

  Mats Henricson
Tror Du, Minardo , att den ökade turbulensen i skolorna , som, faktiskt, inleddes under den tid, då de flesta 80-talister gick i skolan , kan ha färgat er som vuxna ?
2011-02-18

    ej medlem längre
Vi 80-talister blir ju vuxna i en verklighet där narcissism inte längre är en sjukdom, snarare en dygd och en normalitet. Så det är klart vänstern upplevs föråldrad och skrämmande när den skriker "TILLSAMMANS!" när en övervägande majoritet av alla människor inleder 99% av all sin retorik med "JAG".
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska