Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen stärker

Det sägs att sorgen ger styrkan

den som får mig att gå vidare

stärkt och med rak rygg

full av värdighet gör jag mina val.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 453 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-18 19:46



Bookmark and Share


  Roula O
"sorgen stärker" så sant...Mkt bra!
2011-03-31

    ej medlem längre
Du är ju helt unik, ingen annan ärdig lik!


"full av värdighet gör jag mina val."



@nn
2011-02-19

  Z dotter
Bra så!
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld