Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek




När jag betraktar honom

så där lite grann

från ovan -

alltmedan natthimlen

ikläds av gnistrande

små stjärnor


då ser jag det igen!

jag ser hur vacker

den jag älskar

kan vara


också när han


sover













Fri vers av Junitvillingen
Läst 281 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-18 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha... så värmande och skön text.
Fick mig att le :)
2011-02-28

  •AW•
helt underbart vacker betraktelse!
2011-02-19

  Bringebruden
Så ömsint.... i den stilla natten...
2011-02-18

    ej medlem längre
Beautiful...
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen