Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig visa dig.

Möt mitt hjärta
möt min själ.

Lyssna till
mina andetag.

Vågar du möta
mig?

Vågar du höra min
röst?

lovar att lyssna
in alla dina
signaler.

Viskar något som ingen
mer än du hör.

Vågar du krama mig?

Jag lovar att aldrig krama
hårt, bara så mjukt så jag känner
din närhet.

Vågar du se in i mina ögon?




Fri vers av Filosofen2
Läst 381 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-18 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2