Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fasaden är viktig och den måste bara glänsa inför omvärlden

Människor är verkligen konflikträdda
politiker visar också upp den sidan
man slickar röv klappar medhårs
flinar på med sina tillgjorda leenden
fasaden är viktig och den måste bara
glänsa inför omvärlden då de står och
pratar om sina budskap som ofta är tomma
att sen landet är i kaos verkar inte
spela så stor roll bara man använder
käften och vinklar vrider vänder tvistar
och icke att förglömma alla mörkläggningar
koden är 291 och den används flitigt
tänk att det är okej att inte tala sanning
hellre följer man i lögnens spår..
undrar vad dom lärt sina småbarn
man ska inte ljuga för dem..
gör man det och de får reda på det
då blir de sårade ledsna och arg
varför ljög du för mig pappa/mamma
har man lögnen som ledstjärna
så går spiralen bara nedåt
förödande ting växer fram
skäms på er politiker som ljuger
folk rätt upp i ansiktet och vilseleder
glöm inte att sanningen hatar det
ni är avslöjade ni är avklädda
precis som kejsaren utan kläder
önskar ni kunde lämna plattformen
och ställa er i kön på arbetsförmedlingen
det enda som kommer att skilja er från
resten av arbetssökande är att ni
har rejält med pengar i era fickor
vi skattebetalare har tjänat in dem
hoppas ni skäms för vad ni gjort
hoppas ni kommer till insikt
om att man ska vara ärlig!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-23 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP