Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara som Columbus

 

 

 


jag vill inget hellre
än att min blick
ska få möta din
att få drunkna
i dina själafönster och få se en glimt
av ditt vackra, vackra hjärta

jag vill smeka din kind
och introducera våra läppar för varandra
medan jag ömt och sakteliga
låter mina fjäderlätta  och trevande fingertoppar
vandra längs din mjuka hud

jag vill vara som Columbus
uppdaga kontinenter
beträda dessa änglavidder
som ingen sett eller beträtt förut
för att slutligen landstiga
i ditt vägvisarhjärta
och göra dig till min egen

jag vill kyssa dig med passion
med all den oändliga kärlek
som bor i mitt hjärta

jag vill viska i ditt öra
alla de magiska magpirrande ord du vill höra
jag vill få dig att förstå
att det finns bara du

försiktigt
skulle jag kupa mina händer
om dina mjuka bröst
jag skulle ge vika för min hunger och lust

jag vill hålla dig nära
så nära det går
för en ynka millimeter
är ett alldeles för stort avstånd
jag vill ha din hud
pressad
mot min

jag vill känna dina andetag
jag vill höra dina hjärtslag
jag vill att din puls
ska slå i takt med min
jag vill att vi två
blir en

jag vill att du ska njuta
så som du aldrig njutit förr
jag vill att du ska leva
i evig lycka och eufori

jag vill att du ska somna trygg i min famn
och vakna varje morgon mer förälskad
än du var igår

jag har inte mycket
bara ord och kärlek
ett sargat hjärta
men det är ditt
om du vill ha

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-19 06:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så fin!
2011-02-28

  sockerspöket
Så ändlöst berörande och fint skrivet! Man känner längtan och önskan och viljan och kärleken i varje ord, det fullkomligt vibrerar av känsla i dina ord.

Mycket bra skrivet, upplägg och rytm. Vackra bilder målas upp med ett ömhetsskimmer som kramar värme i hjärtat.

Bara så bra!
2011-02-22

    ej medlem längre
Så otroligt vackert!
2011-02-21

    J. Herward
Passion- Det är då man vill äta den andres själ, kroppen kanske rent ut sagt är i vägen? ;)

Hoppas Columbus hittar rätt den här gången bara, Applåd!
2011-02-21

  Gigi
Otroligt vackra rader!
2011-02-21

  sommarmoln
Underbart fin...
2011-02-20

  Sophie Jennifer
Klart jag vill, jag är så kär i dig! <3
2011-02-19

    ej medlem längre
Skönt flöde.
Intensivt.
Vackert.
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP