Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vackra bror................


Cancer!




Så snabbt

kan allt förändras

att den som nyss

var stark

plötsligt syns svag

och liten


men


styrkan sitter inte

i det yttre

utan i viljan att få leva -

att känna hopp

och tro

inför mötet med

ännu en ny


morgon













Fri vers av Junitvillingen
Läst 337 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-19 09:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vet som många andra omkring oss, hur många av våra kära som tagits ifrån oss av denna sjukdom.
Det smärtar och griper tag om mitt inre.. jag minns.
Mig berör du, tack
2011-02-28

  Ola Rydberg
Smärtsamt och berörande
2011-02-21

  Hans Christian
Gripande och berörande skriven, hoppas på bättring.
2011-02-21

  walborg
Innerligt varmt och gripande - stor kram så att Du också orkar.
2011-02-19

  LovisaCecilia
Ibland undrar jag om du vet hur mycket du berör mig och tydligen andra också.
2011-02-19

  •AW•
en nära vän till mig som är drabbad är den jag tänker på när jag läser detta...hon är så stark och det är hon som ger mig av sin styrka...helt otroligt...varma tankar till alla som drabbas själv eller som anhörig eller vän...tack för dina rader!
2011-02-19

  sulimaa
Åhh så jag känner med er alla ...vet hur det är ...kämpa på ...finns inget val ...styrka till er alla <3
2011-02-19

  Yrre VIP
Stor varm kram till dig och de dina!!!
2011-02-19

  wildrose
Ni i familjen får ge honom styrkan att fortsätta kämpa även nu när han är svag! Fin text!
2011-02-19

  Ninananonia VIP
Berörså.
Hoppas att din bror känner kraft och styrka.
Jag vet många som klarat det.
Kram
2011-02-19

  Järnkatten
Så sant, och så grymt lotten slår. Så oändligt viktig är då viljan....
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen