Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se med fler bilder på: http://katarinaonils.wordpress.com/


Kickstarta vårankomsten

Snart bär det av till barberaren
i Bollnäs -
inte Sevilla!

Förnya med små medel
att med förnyelse
förundras
nya medels metod
mata vardagen med brasved
vända om och skapa
nytt

Att med små medel bli
någon annan – i sig själv
såklart
och kickstarta vårankomsten
få vintern att med jetspeed
ge sig av.




Fri vers av Katarina O´Nils Franke
Läst 741 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-19 13:46



Bookmark and Share


    tramp
skitbra jhu !! "mata vardagen med brasved"

jag matar braskaminenen med dito men så här långt med tveksamt resultatat ska de va enbart björkved kanske ?
2011-02-19

  * MARY *
Ja jäääklar vad vi längtar efter våren nu ;)))
2011-02-19

  Anna Maris
härligt hoppfull. inspirerande!
2011-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Du tål att tittas på!

"Jet plane, going down to Rio..." (Elton Motello)
2011-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Katarina O´Nils Franke
Katarina O´Nils Franke