Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekt av månens silverstrålar

Jag blev smekt av månens silverstrålar den kvällen.

Omkring mig susade änglarna i en yster dans.

De landsteg i mitt hår. De viskade ljuva ord i mitt öra.

De lät mig rida på silverstrålarna, långt ut i universums utmarker.

Jag blev bländad av den fulländade skönheten.

Omfamnades av den gränslösa kärleken och universums energier sprittade i mig.

Aldrig har månen varit så vacker som just den kvällen.

När änglarna tog mig i besittning och förde mig fram till dig.

Allt det himmelska fanns hos oss, när vi tillsammans mättade våra hungriga själar.






Fri vers av Inger Lindqvist
Läst 480 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-19 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inger Lindqvist
Inger Lindqvist