Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luciabesök

Lucia stiger in i vårt kyliga hus
med flammande, tända ljus

Hennes klänning är vit som snö
Vårt hem går sakta över till tö

Tärnorna sjunger som änglar små
Stjärngossar i givakt, så raka de stå

En liten tomte finns också med
Alla, så fina, i detta långa led

Så tågar de ut i mörkret igen
kvarlämnar värmen, hos oss, länge än





Fri vers av Therés
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-12-13 22:47



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vacker och varm du har skrivit
mycket fin
du har fått fram ett bra budskap
om att den vackra ljusdrottningen med följe
skänker oss sitt
ljus
mycket bra skrivet
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!