Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden skyndar sakta

Sitter och tittar
på min dotter
som fixar till sig
efter bad och dusch.

Försiktigt borstar
du ut ditt långa hår,
sätter upp det
efter mycket jobb
i en tott mitt på
huvudet.

Den totten jag köpte
i julklapp till
min lilla docka.
Örhängen ska
pryda öronen,
linne och svarta
tunna byxor.

Så hon fixar till sig
och sätter smink
så förvandlingen
blir enorm...

Trots hon stor
vill vara, så
rymms både kramar,
tårar och knät, som
alltid är öppet.




Fri vers av Filosofen2
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-02-20 14:34



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Lik sin mamma :)
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2