Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstant



luften får inte vila
andetagen driver på
din smärta
min följeslagare

bröstet häver sig
vill dra sig ur
men ej släppa

lidelsen
inom





Fri vers av evana
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-20 15:50



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
det är i de stunderna vi är viskandevindar runt oss i kärlek

tack vackraste
2011-02-20

    ej medlem längre
Härlig betraktelse.Mycket bra dikt.
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

evana
evana