Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi vandrat en lång väg


Besökaren från tidernas gryning


Skådar ut i den stjärnbeströdda natthimlen.

Mina atomer har färdats

från Big bang

och ända hit

till mig,

där jag är just nu.

Jag har vandrat genom tid och rum,

med universum i ryggen.

Jag var död

men har blivit levande.




Övriga genrer av Svante
Läst 499 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-20 17:19



Bookmark and Share


  Katarina O´Nils Franke
Väldigt snygg zoomning in på de sista två versraderna. Fint!
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante