Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oersättlig

Mina hjärtslag
saknar dina
mina andetag
saknar dina

När jag ligger
i sängen
formar sig
min kropp
efter din
men du är inte där

Har försökt
att ersätta dig
med andra
men det går inte
inte än

Just nu
är du
oersättlig
men inte
länge till
hoppas jag


©Ann Nehlin






Fri vers av ADI Nehlin
Läst 874 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2011-02-20 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, detta gick verkligen rakt in. Och andra versen - ja vad säger man, den är fantastisk!
2013-10-11

    ej medlem längre
Mycket fint! Speciellt 2:a versen!
2013-05-08

  Bo Lövhalka
Måtte du fortsätta med detta. En så sprudlande glad och positiv dikt!
2013-04-13

    ej medlem längre
så vackert, om det svåra...
2012-11-06

  DrZappa VIP
...livserfarenhet!
2012-09-23

  Linda CH VIP
Vackra formuleringar om uppbrott och saknad!
2012-09-01

  aol
så sant skriftat vännen,
2012-07-25

    Birgersdotter VIP
känner känslan
2012-05-10

  Nordlys
Sorgen har många ansikten, en varm text om saknad!
2011-10-09

  filosofian
fin om saknad.
2011-09-28

  Ninananonia VIP
Fin och hoppfull! :)
2011-02-22

  lisa"puzzle"svensson
du beskriver saknaden på ett sätt som jag kan känna igen mig i
2011-02-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så vackert skrivet. =)
2011-02-21

  Peter Olausson VIP
"formar sig min kropp efter din men du är inte där" - så bra formulerat om saknaden. Att den är i högsta grad fysisk, likaväl som psykisk, mental. Du använder det du känner så väl för att skapa god lyrik. Och orden är redskap, goda redskap, för en ny verklighet, en ny gemenskap. Tack för läsningen Ann, denna kalla, kalla morgon. - Peter
2011-02-21

  Minkki VIP
så sant - men ibland går det fortare än ibland ...
2011-02-20

  stella
Det går inte över förrän det går över...
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

ADI Nehlin