Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Funderar mycket över placeboeffekten och vad tankens kraft gör med oss.


Tankens kraft

En tanke kring tankens kraft.

När ny medicin provas ut och testas inför användning så brukar läkemedelsföretagen se hur människor reagerar. Det brukar finnas en grupp som får medicinen och en grupp som får sockerpiller. Ibland så visar det sig att resultatet blir antingen bra eller dåligt i båda grupperna och man kan inte säga vad det är som påverkar resultatet.

Vad beror då det resultatet på?

Intressant fråga vad tankens kraft gör med oss.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 506 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-20 19:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mmm här fick du mig att fundera också....
2011-02-23

  Maximillixen
Funderar lite nu och då på hur stor del av det vi upplever kommer från våra tankar kring det som tidigare skett eller oro inför det som kommer.
2011-02-21

  Katarina O´Nils Franke
Placeboeffekten är intressant, jag förstår din nyfikenhet. Tål att tänkas på.
2011-02-20
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld