Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror på oss

en post-it lapp
smått söndertrasad
av alla turer i papperskorgen
ihoppressad av ångesthänder
återfunnen.
jag kan inte riktigt
göra mig av med dig
du som bodde innanför
mina revben.
jag har minimerat dig
till en liten jävla post-it
en blå
den där du lämnade
första gången vi sa hejdå
med dina händer på mina höfter.
fyra ord.
ändå
tar du mer plats
än du någonsin
gjorde när du var närvarande.




Fri vers (Fri form) av Svartochvitt
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-21 00:00



Bookmark and Share


    muskelminne
om det är något jag är dålig på att skriva så är det kritik. speciellt konstruktiv. men jag ska försöka öva upp det.
så länge så kan jag bara säga att jag tyckte att den här dikten är väldigt fin. jag tycker om att det är korta meningar där alla orden är viktiga, känsloladdade. den känns verkligen!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt