Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den femte november.


vatten

kall frostig verklighet
fryser
och vi
kan inte se varandra genom lagren av is

du såg mig förut

det dina ögon såg smälte
till levande varmt

utan kläder och personlig prägel
en kropp på ett duschgolv
söker desperat att bli
något annat än is

lyckas slutligen smälta till krampaktig gråt och jag ler åt att få känna

hopp
finns det hopp?

sittandes under en stråle
levande varmt

vatten
snälla,
gör oss till vatten.




Fri vers av muskelminne
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-02-21 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muskelminne