Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mitt tara?


scarlett o'hara


hon blev aldrig mätt
- oavsett hur många beundrare hon fick
för det var aldrig rätt
- hon ville ha just hans blick

försent kom hon på,
att hon alltid ville ha den hon inte kunde få

och det kom sig så,
att hon lät sin chans till äkta kärlek gå

borta med vinden

människor kommer och går
men hon insåg att hon faktiskt älskade något som består

alla prövningar gav henne mod
fick henne att förstå hur hon älskade sin gård
kärleken till jorden fanns i hennes blod
ledde henne i tillvaron, likt en röd tråd

så som scarlett o’hara fann sitt tara
- när ska jag hitta nåt att älska som alltid kommer vara?




Fri vers av muskelminne
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-21 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

muskelminne