Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helgkvällar.


två tequila och ett plåster

Två tequila och ett plåster,
Tiden läker alla sår

Så botten upp baby
Allting ligger bakom oss

Vi blir bekvämt tomma som i Pink Floyds låt och sen,
Då blir vi jävligt fulla

- och efteråt blir jag tom igen fast ont men
låt oss inte tänka på det nu -

Nu tänker jag på nu
Nu tänker jag på mig

Nu tänker jag på ingenting

- och om någon vill ha mig, kom och ta mig för
imorgon så är det försent igen -

Jag hälsar på alla och
Glatt och länge

Pratar vi om ingenting

Människor som saknar ansikten
Människor som saknar namn

Men jag saknar ingenting

- speciellt inte dig




Fri vers av muskelminne
Läst 508 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-21 00:19



Bookmark and Share


  Svartsilver
sorg som flyr ner i spriten och
förvandlar oss till blommor
för sekunden.

som under morgon dag vissnar bort
och allt som finns kvar är bara skulden.
2011-02-22

  Svartochvitt
du beskriver det där.. som jag inte riktigt kan sätta ord på. jag hade tänkt citera några rader jag gillade, men markerade bara fler och fler. underbar text, med andra ord!
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

muskelminne