Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en mix av nu och förr.


svindelnät


jag tänker om kring allt jag någonsin har värdesatt
- så länge ingenting gör ont så -

börjar om på nytt igen och igen
och
overkligheten tar över

jag har svindel

du var verklig

trodde aldrig jag skulle bli den där som
trodde aldrig du skulle bli den här som

jag är
det är
borta

och jag borde ha varit full av dig men
tomheten tog din plats

även fast
den var din och bara din

när jag söker din blick ser dina ögon tillbaka
och det gör så ont när jag vet det så väl;

jag skulle ha älskat dig.




Fri vers av muskelminne
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-21 00:22



Bookmark and Share


  Svartochvitt
håller med personen ovan: aj.
uppbyggnaden gör verkligen att det starka i dikten hittar fram
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

muskelminne